Rickard Thuresson, VD

-Vid valet av ett system för elektronisk signering föll valet snabbt på Verified.

– Efter att vi gått igenom flera möjliga leverantörer för elektronisk signering av avtal i vårt uthyrningssystem AppSys Rent, så fastnade vi snabbt för Verified:s lösning. Vi upplever både företaget och tjänsterna som moderna och tekniskt i framkant.

– Systemet har många fördelar och våra kunder kommer att spara tonvis med papper. Men viktigast är ändå att de får en central och säker kontroll på de avtal som AppSys Rent skapar och att det förenklar processen med minskat antal arbetsmoment. Dessutom behöver användaren inte längre ta ansvaret för att pappersavtalen är underskrivna och arkiverade på ett riktigt sätt. Detta sköts ju numera automatiskt av Verified.

– Vi vet också att Verified, precis som vi, vill ligga i framkant med sin produkt vilket gör att vi får möjlighet att erbjuda våra kunder den absolut modernaste lösningen även i framtiden. Det är mycket viktigt för oss och våra kunder, avslutar Rickard Thuresson på Applied Systems.

Nyfiken?

Hör av dig till Andreas för en genomgång av hur vi, tillsammans med Verified kan effektivisera er verksamhet ytterligare.

Telefon 0709-395205 eller e-post andreas.nilsson@appsys.se