Nyhet

AppSys Rent 5
Nytt decennium, ny version och ny design!

Äntligen är det dags för AppSys Rent 5, den senaste versionen av AppSys Rent, som är det kompletta uthyrningsprogrammet för företag inom uthyrningsindustrin.

Rickard Thuresson, VD

Med ett nytt modernt gränssnitt, flera nya viktiga moduler och fulladdat med över ett decenniums erfarenhet av att hjälpa företag i uthyrningsbranschen tar vi nu nästa steg med AppSys Rent

appsys5-ordrar

– Redan 2008 lanserade vi den första versionen av AppSys Rent. Målet var att hjälpa företag inom uthyrningsbranschen att få bättre kontroll, effektivare uthyrningsflöden och därigenom högre lönsamhet i sin uthyrningsverksamhet. Idag är vi ett av marknadens ledande program med kunder över hela Sverige.

– AppSys Rent 5 har ett nytt modernt utseende, flera nya värdefulla moduler och är precis som tidigare versioner utvecklat av oss i samarbete med uthyrare i branschen för att kunna möta våra kunders behov på bästa sätt. Det senaste årets nyheter som till exempel AppSys App, inloggning med RFID, den nya inköpsmodulen kombinerat med Sveriges bästa support gör AppSys Rent till ett av de bästa verktygen du kan hitta för lönsam och effektiv uthyrningsverksamhet.

appsys5-diagram

AppSys Rent 5

  • Kompatibelt med ledande affärssystem.
  • Framtidssäkrat – byggt på den senaste .NET-plattformen.
  • Lätt att komma igång – kort startsträcka utan begränsningar för framtida behov.
  • Sveriges bästa support – alla vardagar 08.00 – 17.00.

Vill du veta mer eller boka en demo?

Vi svarar gärna på dina frågor om AppSys Rent och du kan även boka en demonstration! Då visar vi vårt system på plats hos er och förklarar alla funktioner och hur det kan effektivisera er uthyrningsverksamhet

Kontakta vår försäljningsansvarige Andreas Nilsson på Mobil: 0709-39 52 05 eller via mail: andreas.nilsson@appsys.se