Nyhet!

Bättre kontroll på kostnader med AppSys Rent

Nu släpper vi ännu en nyhet i AppSys Rent, uthyrningsprogrammet som ger bättre kontroll, effektivare uthyrningsflöden och högre lönsamhet för dig som jobbar i uthyrningsbranschen.

– Senaste nyheten är ett nytt stöd för att läsa in kostnader på artiklar direkt från huvudboken. Tanken är att användarna lättare och snabbare ska kunna få en bra översikt över kostnader och intäkter på specifika artiklar och därigenom bättre kontroll och resultatuppföljning ända ner på individnivå, berättar AppSys Rents försäljningsansvarige Andreas Nilsson

Andreas-Nilsson-applied-systems.solvesborg

Andreas Nilsson, Försäljningsansvarige

– Senaste nyheten är ett nytt stöd för att läsa in kostnader på artiklar direkt från huvudboken. Tanken är att användarna lättare och snabbare ska kunna få en bra översikt över kostnader och intäkter på specifika artiklar och därigenom bättre kontroll och resultatuppföljning ända ner på individnivå.

appsys5-diagram

– Kostnader och intäkter för en specifik artikel förs enkelt över från huvudboken till AppSys Rent, direkt eller via en SIE-fil. Där presenteras det sedan på ett tydligt sätt med överskådliga och färglagda stapeldiagram som visar både kostnader, intäkter och resultat, fortsätter Andreas Nilsson.

– Det är viktigt för många av våra användare att kunna ha kontinuerlig kontroll på kostnader och intäkter för sina artiklar utan att behöva beställa en analys från sin ekonomiavdelning. Nu kan alla snabbt se direkt i AppSys Rent hur artikeln ligger till och anpassa specifika aktiviteter därefter, avslutar Andreas Nilsson.

Fördelar:

  • Läser in kostnader och intäkter direkt från huvudboken.
  • Tydliga stapeldiagram för snabb förståelse.
  • Snabb resultatuppföljning ner på individnivå.
  • Tillgängligt för alla användare.

Vill du veta mer eller boka en demo? 

Vi svarar gärna på dina frågor om AppSys Rent och du kan även boka en demonstration! Då visar vi vårt system på plats hos er och förklarar alla funktioner och hur det kan effektivisera er uthyrningsverksamhet

Kontakta vår försäljningsansvarige Andreas Nilsson på Mobil: 0709-395205 eller via mail: andreas.nilsson@appsys.se