Glad sommar!

Efter en intensiv vår med många nya spännande uppdrag och lanseringen av vår nya Appsys App är det snart dags för lite sommarlov. Så nu önskar vi alla våra kunder, samarbetspartners och vänner en riktigt skön sommar! Vi hoppas att ni får lite skön ledighet med sol, bad och långa härliga kvällar. Efter sommaren möts vi igen, uppvilade, solbrända och kanske med ett och annat gammalt myggbett, redo för nya spännande mål.

Glad sommar önskar Rickard, Andreas, Daniel och Sebastian.

P.S. Bli inte förvånade om det kommer fler nyheter i höst, så håll ögonen öppna!

Jonas-Jonsson-B-A-Hyrmaskiner-uthyrningsprogram-kund

B&Å Hyrmaskiner valde Appsys Rent

- AppSys Rent har varit ett lyft för vår del.

B&Å Hyrmaskiner, med kontor i Malmö och Helsingborg, valde Appsys Rent när det var dags att effektivisera sitt uthyrningsflöde.

– Vi valde Appsys Rent eftersom vi tyckte att deras uthyrningsprogram passade vår verksamhet bäst. De funktioner de valde att utveckla för att anpassa AppSys Rent till vår verksamhet har blivit precis som vi tänkte oss. Vi är mycket nöjda och vi känner att AppSys Rent har frigjort viktig tid för medarbetarna, som de istället kan ägna åt vår kärnverksamhet. Supporten är snabb och tillmötesgående och vi har dessutom fortsatt kontinuerlig avstämning både via telefonmöten och fysiska träffar. Så AppSys Rent har verkligen varit ett lyft för vår del!

Läs mer: https://appsys.se/case

Marknadens bästa support – öppet hela sommaren!

För er som arbetar under sommaren håller AppSys Rent Support självklart öppet hela sommaren på samma tider som vanligt och som alltid med marknadens bästa support.

Du når vår support per telefon alla vardagar mellan 08.00 – 17.00.