Nyhet!

Logga in i Appsys Rent med RFID och ID06. Snabbt och säkert

AppSys Rent lanserar nu ytterligare ett effektivt hjälpmedel för att hjälpa företag i uthyrningsbranschen att få bättre kontroll på sina uthyrningsflöden.

Logga-in-Appsys-Rent-med-RFID-och-ID06

Rickard Thuresson, VD

Med hjälp av RFID-kort eller ID06 blir det nu snabbare och säkrare att logga in och ut från Appsys Rents arbetsstationer

– När flera användare delar en arbetsstation så händer det ofta att användare glömmer logga ut och att nästa användare fortsätter att arbeta i samma miljö. Det vill vi undvika, så med vår nya inloggning med RFID eller ID06 loggar användaren enkelt in och ut med ett ”blipp”.

– Det nya inloggningssystemet kommer att höja kvalitet och säkerhet samtidigt som vi löser flera problem som till exempel hantering av osäkra lösenord och felaktiga loggningar av olika händelser. Skulle du dessutom glömma att logga ut dig, loggar systemet ut dig automatiskt efter en stund, vilket höjer säkerheten ytterligare.

AppSys Rents nya inloggning ger en rad fördelar. Här är några exempel:

  • Snabb och säker in- och utloggning.
  • Händelser loggas alltid på rätt användare, kund och avtal.
  • Den inloggade användarens inställningar riskerar inte att ändras av obehörig.
  • Automatisk utloggning då systemet inte används.

Vill du veta mer eller boka en demo?

Vi svarar gärna på dina frågor om AppSys Rent och den nya inköpsmodulen. Du kan även boka en demonstration! Då visar vi vårt system på plats hos er och förklarar alla funktioner och hur det kan effektivisera er uthyrningsverksamhet

Kontakta vår försäljningsansvarige Andreas Nilsson på Mobil: 0709-39 52 05 eller via mail: andreas.nilsson@appsys.se